“Organizing op afstand”

Online coaching via Zoom, Skype of Facetime

In deze tijden zijn we extra voorzichtig. De ondersteuning van Organizing aan Huis is normaal gesproken bij jou thuis. Dat is de plek waarvoor je mijn hulp bij inroept en waar we samen aan de slag kunnen gaan. Het is dan fijn om ook lijfelijk aanwezig te zijn om jou te kunnen ondersteunen.

In de huidige tijd neem ik bij coaching bij jouw thuis uiteraard de nodige corona-voorzorgsmaatregelen in acht. Toch kan het zijn dat coaching aan huis in jouw omstandigheden op dit moment niet verstandig is (teveel personen op bezoek, kwetsbare gezondheid) of dat je je er niet prettig bij voelt. Dan is hulp op afstand ook mogelijk. Door middel van beeldcontact via Skype, Zoom etc., of door middel van berichten via mail, WhatsApp e.d. of (bij uitzondering) per telefoon.

Wat zijn voordelen van organizing op afstand:

  • We kunnen toch aan de slag, ook in deze tijd. Ook als er sprake is van lichte (verkoudheids)klachten, kunnen we de afspraak toch door laten gaan.
  • De afspraken zijn korter in duur (variërend 30 minuten tot 1.5 uur, in plaats van de normale 2-3 uur), maar vaak wel frequenter.
  • In overleg probeer ik huiswerk met je af te spreken, zodat je ook zelf ervaart hoe het is om aan de slag te gaan en voortgang ziet.

Wat zijn nadelen:

  • Contact via een beeldscherm of telefoon geeft beperkter contact. Soms is het wat moeilijker om elkaar goed te begrijpen of emoties in te schatten.
  • Ik kan minder makkelijk via een beeldscherm de situatie bij jou thuis overzien, waardoor het dan iets moeilijker is om jou de beste adviezen en tips te geven. Met een telefoon de situatie beschrijven vraagt weer veel van jou als klant. Als ik bij jou aan huis zou komen zegt het beeld bij jou thuis gewoon meer dan woorden, er is minder beschrijving van jou nodig. Maar als je toch aan de slag wilt en niet wilt wachten tot fysiek bezoek weer kan, dan vraagt het van ons beiden een enthousiaste inzet en dan komen we er ook!

Wat is hetzelfde en wat verschilt:

  • Ook bij organizing op afstand gaan we samen aan de slag en help ik je verder.
  • Het uurtarief is hetzelfde. Duren de afspraken korter, dan vindt er een omrekening plaats. Het kennismakingsgesprek voorafgaand aan de coaching is nog steeds gratis. Het verschil zit hem in de urenafspraken en betaling: bij organizing op afstand spreken we een aantal uren af, betaal je voorafgaand aan het eerste coachgesprek de afgesproken uren en daar heb je dan na betaling recht op. De looptijd van deze ingekochte uren is een half jaar.

Wil je meer weten? Kan je mijn hulp wel gebruiken en zie je deze vorm van ondersteuning wel zitten?

Neem gerust contact met me op, ik denk met je mee!

Ontvang gratis inspirerende, direct toepasbare tips en informatie op organizing-gebied.

Schrijf je hier in!

De nieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

Lees de privacverklaring van Organizing aan Huis voor meer informatie.

Afmelden is altijd mogelijk via de uitschrijfknop onderaan elke nieuwsbrief.